Volgend evenement

Dagen
Uur
Not.
Sec.
Evenementen in de komende 4 maanden
OVER ONS
01
WIE ZIJN WIJ?
Waarschijnlijk hebt u al genoten van de evenementen die Brussel tot zo’n uitzonderlijke plek maken, waar cultuur zo veel verschillende en verrassende vormen kan aannemen. In de schaduw van die evenementen werken de teams die zorgen voor de opbouw en het goede verloop van de voorbereidingen en van het evenement en die de mensen leveren die uw evenement tot een succes maken.
02
WAT DOEN WIJ?
Als officiële logistieke evenementpartner van de stad Brussel stelt Rock the City zijn materiaal, zijn jobstudenten en zijn operationele knowhow ter beschikking van diverse publieke en private evenementen. Wij staan steeds voor u klaar en beantwoorden uw vragen binnen een termijn en voor een tarief dat elke concurrentie verslaat.
03
ONZE DOELSTELLINGEN
Wij willen voor honderd procent garanderen dat we al onze opdrachten voor evenementen tot een goed einde brengen. Daarnaast stellen we veel eer in onze opleidingsopdracht, want Rock the City is ook een kweekvijver voor nieuw talent via een herinschakelingsprogramma. Uw evenement laten rocken, dat is ons credo.
0
Events
0
Jobstudenten
0
Opleidingen
0
Vrijwilligers
testimonial-team (Demo)
Getuigenissen

“De vzw Rock The City beantwoordt dagelijks onze bookingsaanvragen op een snelle en efficiënte manier. Hun jobstudenten zijn betrouwbaar en professioneel. Het is een plezier om samen te werken met Rock the City op de diverse projecten die wij elke dag beheren.”

Eventattitude

testimonial-team (Demo)
Getuigenissen

“Na jaren ervaring met andere bedrijven krijgt Rock the City onze grootste voorkeur. Het is een heel menselijke onderneming, met kwaliteitsvolle en tweetalige medewerkers. Nogmaals bedankt!”

Conceptum

testimonial-team (Demo)
Getuigenissen

“Leuke sfeer onder de studenten en het aanwervingsteam is jong, dynamisch en sympathiek! Ik heb kunnen werken op verschillende evenementen en ik ga zeker weer beginnen zodra ik terug ben van Erasmus.”

Grey Laurent

ONS TEAM

Rock the City is een rock‘n roll team van veertien mensen, elk met hun eigen competenties, die er samen in slaagden om het Brussels Summer Festival rimpelloos te laten verlopen … Niet altijd even simpel!

Een dynamisch team, met een luisterend door, dat efficiëntie en creativiteit hoog in het vaandel heeft en dat met veel genoegen uw evenementen voorziet van charmante jobstudenten en technische professionals.

ONZE GEGEVENS

Madridlaan 130
1020 Brussel02/412 71 40